K aktuálnym zmenám týkajúcim sa stravovania zamestnancov a osôb samostatne zárobkovo činných - Jarinkovičová, Valéria
Zákon č. 595/2003 Z. z. je pozmenený zákonom z 26. 10. 2021. Zákon z 26.10. 2021 má 2 články: čl. I tvorí novela zákona č. 595/2003 Z. z. s dvoma bodmi. Týkajú sa stravovania daňovníkov s prízávislej činnosti podľa § 5 ZDP a daňovníkov s príjmami z podnikania a z inej samostatne zárobkovej činnosti podľa 6 § ods. 1 a 2 ZDP; podľa čl. II nadobudne zákon účinnosť 1. 1. 2022.