Zmena registrácie platiteľov DPH - Betáková, Jaroslava
Zákon o DPH upravuje registráciu zdaniteľných osôb, ktoré sú usadené v SR a registráciu zdaniteľných osôb, ktoré nie sú usadené v SR - registráciu zahraničných osôb. Zahraničná osoba, na ktorú sa nevzťahuje povinnosť registrácie podľa § 5 zákona o DPH. Prevádzkareň zahraničnej osoby v SR. Vykonanie alebo nevykonanie zmeny v registrácii a vydanie nového rozhodnutia o registrácii pre daň. Povinnosť odovzdania osvedčenia o registrácii pre daň.