Territorial Disparities in Labour Productivity, Wages and Prices in Italy: What Does the Data Show? - Daniele, Vittorio
Popis údajov a následná ilustrácia hlavných rozdielov v ekonomických štruktúrach medzi stredo-severnými a južnými regiónmi Talianska. Analýza územných rozdielov v produktivite a mzdách. Skúmanie vzťahov medzi regionálnymi mzdami a cenovou úrovňou. Rozbor zistení a stanovenie záverov.