Seriál pre začínajúcich alebo menej skúsených účtovníkov - Cvečková, Mária
Definícia dlhodobého nehmotného a hmotného majetku. Spôsoby obstarania a ocenenia v závislosti na spôsobe obstarania. Náklady na obstaranie a zaradenie majetku do používania. Technické zhodnotenie dlhodobého hmotného majetku. Drobný majetok v účtovníctve. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku a odpisový plán.