Smernica o norme prirodzených úbytkov zásob - Mikláš, Martin
Cieľ smernice o norme prirodzených úbytkov zásob. Zásoby vlastnej výroby, spotrebiteľské zásoby, dodávateľské zásoby. Prirodzené úbytky zásob. Stanovenie noriem prirodzených úbytkov. Účtovanie noriem prirodzených úbytkov zásob. Inventarizácia zásob.