Daň z nehnuteľností v roku 2022 - Košťálová, Anežka
Predmet dane zo stavieb na rok 2022. Vymedzenie, kto má povinnosť podať daňové priznanie k dani zo stavieb na rok 2022. Vznik a zánik daňovej povinnosti k dani z nehnuteľností na rok 2022. Výpočet výšky dane zo stavieb na rok 2022. Nárok daňovníka na oslobodenie, resp. zníženie dane zo stavieb na rok 2022.