Príklad k dani z motorových vozidiel za zdaňovacie obdobie 2021 - Fülöpová, Jana
Príklad štyroch druhov vozidiel s praktickým vyplnením daňového priznania. Postup. Za rok 2021 sa podáva v lehote do 31. 1. 2022, podľa zákona č. 361/2014 Z. z.