Zákon o elektronických komunikáciách ZÁKON č. 452/2021 Z. z. o elektronických komunikáciách s komentárom - Strašnický, Štefan
Zákon o elektronických komunikáciách a ich regulácia. Poskytovanie služieb, bezpečnosť a integrita verejných sietí a služieb. Ochrana súkromia a osobných údajov. Poskytovanie dotácií v odvetví elektronických komunikácií. Dohľad a sankcie.