Pozastavenie, prerušenie a ukončenie podnikateľskej činnosti - daňový aspekt - Jarinkovičová, Valéria
Daňový aspekt pozastavenia, prerušenia a ukončenia podnikateľskej činnosti. Základ dane, príjmy z podnikania a zápis v obchodnom registri. Pozastavenie prevádzkovania živnosti. Zánik živnostenského oprávnenia.