Cenné papiere, podiely a zmenky (časť 1) - Novotná, Ludmila
Spôsoby zhodnotenia finančných prostriedkov účtovnej jednotky formou investícií do cenných papierov, podielov na majetku v iných účtovných jednotkách a do zmeniek. Oceňovanie, obstarávanie a účtovanie cenných papierov, podielov a zmeniek. Cenné papiere a podiely podľa osobitných predpisov. Členenie cenných papierov. Podiely. Cenné papiere a podiely z účtovného hľadiska. Oceňovanie finančného majetku.