Chladničky dokážu šetriť energiu - Kapitán, Peter
S nárastom cien elektrickej energie musia rátať aj obchodníci. Aj preto hľadajú úspornejšie riešenia v rámci výberu a umiestnenia chladiarenských zaradení. Pomáhajú aj inteligentné systémy, prostredníctvom ktorých môže obchodník obsluhovať chladničku aj z domu. Dôležitú úlohu hrá aj dizajn, v súčasnosti sa preferujú vitríny tmavších farieb.