The Rise or Decline of Craft Trades? Evidence From Czech Republic and Poland - Tomášková, Andrea
Podnikanie v oblasti remeselných profesií ako súčasť ekonomík štátov. Porovnanie vybraných podnikateľských aktivít v Českej republike a Poľsku v oblasti remeselných oborov s akcentom na mladých ľudí a ich uplatnenie na trhu práce.