How Selected Macroeconomic Factors Affect the Corporate Profitability of Transportation and Storage Companies in Selected European Economies - Růčková, Petra
Analýza podnikov z odvetví Doprava a skladovanie z 8 vybraných ekonomík strednej a východnej Európy. Faktory ovplyvňujúce ziskovosť podnikov. Ukazovatele rentability ako kľúčový indikátor úspešného podnikania.