Threshold Effects of Import Dependence on Economic Growth in Nigeria - Aigheyisi, Oziengbe Scott
Skúmanie prahových účinkov závislosti na dovoze na hodpodársky rast v Nigérii s využitím ročnej časovej rady dát za obdobie 1981-2018. Kvadratický regresný model pre určenie povahy vzťahu medzi agregátnou dovozovou závislosťou a ekonomickým rastom.