Hybridný model nakupovania prežije pandémiu - Szmrecsányi, Tomáš
Logistika pre e-commerce sa od ostatných segmentov líši najmä šírkou sortimentu a rýchlosťou doručenia. Zameranie logistiky vo svete e-shopov na koncového zákazníka nesie so sebou viacero odlišností od iných oblastí, ktoré pracujú v režime B2B. Špecifikom je napr. veľkosť jednotlivých objednávok alebo požiadavky na ekologické materiály. Odborníci zdôrazňujú nevyhnutnosť inteligentnej logistiky.