Taxation of Non-Profit Organizations and Tax Assignments in the Visegrad Countries - Otavová, Milena
Posúdenie výhod konceptu daňových asignácií pre súčasný český daňový systém. Zdaňovanie mimovládnych neziskových organizácií v krajinách Vyšehradskej štvorky. Daňové asignácie v krajinách Vyšehradskej štvorky.