Srovnání přístupů ke správě a strategii rozvoje nemovitostí ve vlastnictví obcí - Ircingová, Jarmila
Správa a stratégia rozvoja nehnuteľností vo vlastníctve obcí. Porovnanie prístupov k správe nehnuteľností vo vybraných obciach Českej republiky.