Factors Predicting Companies' Crisis in the Engineering Industry from the Point of View of Financial Analysis - Lukáč, Jozef, 1991-
Analýza vybraných odvetví ekonomiky z pohľadu podnikovej krízy. Faktory krízy. Analýza finančných výsledkov vzorky viac ako 2000 strojárskych podnikov na Slovensku za obdobie rokov 2015 až 2019. Existencia štatisticky významných rozdielov medzi ukazovateľmi finančnej výkonnosti z pohľadu krízy v podnikoch.