Dispersion of Czechia's Development Assistance Allocated to Priority Partner Countries with the Use of Bilateral Projects - Kovářová, Eva
Prerozdeľovanie českej oficiálnej pomoci pre rozvoj (ODA), pridelenej prioritným partnerským krajinám s využitím bilaterálnych projektov v rokoch 2011 až 2019. Porovnanie dosahovania pokroku smerom k nižšiemu rozptylu ODA.