Organizational Performance: Are the Phases of the Talent Management Process Equally Important? - Lančarič, Drahoslav
Posúdenie, či sú jednotlivé fázy procesu talentového manažmentu rovnako dôležité pre celkový výkon organizácie. Rozdiely v jednotlivých fázach procesu talentového manažmentu. Nie všetky fázy talentového manažmentu rovnako ovplyvňujú ekonomickú situáciu organizácie.