Exploring the Role of Ethical Issues in the Context of Digital Transformation - Roša (Rosha), Angelina
Úloha etiky v kontexte digitálnych technológií. Dodatočný pohľad na fenomén digitálnej transformácie. Lepšie porozumenie príležitostí a výziev spoločností v rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí. Úloha etiky v najnovšej vedeckej literatúre v kontexte digitálnej transformácie.