Pull-to-center Is Not just for Newsvendors - Brokešová, Zuzana, 1985-
Vysvetlenie efektu Pull-To-Center. Pull-To-Center ako suboptimálne správanie v experimentoch s pradajcami noviniek. Porovnanie správania v hre s predajcom noviniek so správaním v matematicky izomorfnej hre na zdražovanie.