Špecifiká pracovnej motivácie v rodinnom podniku - Sotáková, Kamila, 1996-
Problematika pracovnej motivácie aplikovanej v rodinnom podniku, so zameraním na špecifické faktory – istota a bezpečnosť, príležitosť a postup, mzda, charakter a obsah práce, priamy nadriadený, sociálne aspekty pracovnej činnosti, komunikácia, pracovné podmienky a zamestnanecké výhody. Odlišnosti praktického využívania predmetných faktorov v riadení rodinného podniku.