Pragmatizmus účtovníkov - Burák, Emil
Podpora účtovníkov vo vzťahu k pracovnej motivácii, vlastnej životnej sile a ľahko dostupných revitalizačných postupov, techník a praktík. Spôsoby energetizácie pre pracovné povzbudenie. Zlaďovanie pracovného a osobného života.