ZEVO a jeho prínosy a negatíva pri nakladaní s odpadom - Maslen, Michal
Miera pozitív a negatív zariadení na energetické využitie odpadov (ZEVO). Možnosti produkcie tepla a elektrickej energie z komunálnych odpadov. Neoprávnené nakladanie s odpadmi na Slovensku.