Miesto zdaniteľného obchodu a miesto dodania služby od júla 2021 podľa zákona o dani z pridanej hodnoty - Válek, Juraj, 1981-
Novelizácia zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty k 1. júlu 2021, zahŕňajúca miesto dodania tovaru, miesto dodania tovaru pri predaji tovaru na diaľku, miesto dodania služby, osobitné miesto dodania tovaru pri predaji tovaru na diaľku na území Európskej únie a ďalšie. Priblíženie jednotlivých zmien a súvislostí dodávania tovaru a služieb, najmä v rámci ich pohybu v EÚ.