Manažment cien podnikov v priemysle 4.0 - Remeňová, Katarína, 1982-
Súčasný stav personálneho zabezpečenia pracovníkmi manažmentu cien slovenských podnikov. Sledovanie pohľad manažérov na potrebu organizačného a personálneho zabezpečenia manažmentu cien na vzorke 250 slovenských podnikov.