Volby jako téma pro výuku geografie - Havlinová, Ivana
Voľby ako jedna z dôležitých tém výchovy k občianstvu. Voľby, politická geografia a výuka. Volebné správanie občanov v Českej republike. Globálne orientovaný občan a voľby vo svete.