Personálny controlling v ére priemyslu 4.0 - Dědečková, Nina, 1994-
Vplyv technologických inovácií v podnikoch na obsah personálneho controllingu. Vymedzenie pojmu personálny controlling a Industry 4.0. Technologické trendy a inovácie v oblasti personálneho controllingu 4.0 - veľké dáta a analytika, autonómne roboty, simulácia, integrácia systému, priemyselný internet vecí, kybernetická bezpečnosť a kyberfyzikálne systémy, cloud, aditívna výroba a rozšírená realita.