Revolúcia zálohovania prichádza pomaly - Kapitánová, Tatiana
Spustenie zálohového systému na Slovensku sprevádzajú problémy. Keďže platí prechodné obdobie, v predajniach sa zálohované aj nezálohované obaly budú objavovať do konca júna 2022. Spotrebitelia sú z toho zmätení a musia si zvyknúť na to, čo patrí do žltého kontajnera a čo môžu priniesť späť do predajne, aby dostali nazad svoj záloh z označením "z". Čoho sa obávajú menší predajcovia, ktorí sa musia zapojiť do systému zálohovania.