Novela zákona o účtovníctve (rok 2022) - Pastierik, Vladimír
Národná rada SR (tlač 635) schválila zákon č. xxx/2021 Z. z., ktorým sa novelizuje zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov s účinnosťou od januára 2022. Vybrané témy schválených zmien. V praxi je potrebné používať úplné znenie zákona o účtovníctve.