Ještě ke smlouvě o dílo - Marek, Karel
V súvislosti s priemyselnou revolúciou 4.0 a odstraňovaním následkov koronakrízy sa očakáva rozvoj investícií. Bude sa využívať zmluvný typ zmluva o dielo. Aktuálne otázky ohľadom zmluvy o dielo. Základné ustanovenia. Podstatné náležitosti zmluvy. Práva a povinnosti strán. Predmet diela, vlastnícke právo. Prevedenie diela. Cena diela. Vady diela. Skryté prekážky, odovzdanie stavby.