Banky s pojišťovnami plně nevyužívají příležitostí společné distribuce - Taras, Jiří
Bankopoisťovníctvo ako dynamický rastúci produkt na trhu finančných a poisťovacích služieb. Efektívne využitie synergie bankovníctva a poisťovníctva prostredníctvom využívania nových produktov a technológií.