Role romské etnicity v procesu zprostředkování náhradní rodinné péče - Barvíková, Jana
Sprostredkovanie náhradnej rodinnej starostlivosti v Českej republike so zreteľom na deti rómskeho etnika. Kvalifikované odhady počtu detí, ktorým bola v roku 2020 nájdená náhradná rodina. Zdieľanie skúseností ohľadom procesu sprostredkovania náhradnej rodinnej starostlivosti. Európsky kontext sprostredkovania náhradnej rodinnej starostlivosti rómskym deťom. Spoločenský kontext sprostredkovania náhradnej rodinnej starostlivosti rómskym deťom v ČR. Proces sprostredkovania náhradnej rodinnej starostlivosti v ČR.