Jaká bude cesta komunikace v roce 2022? Digitální s důrazem na image a brand - Sobková, Martina
Nárast využívania služieb online bankovníctva v Českej republike. Mladá generácia a využívanie smart bankovníctva. Budúcnosť kamenných pobočiek bánk v súvislosti s digitalizáciou komunikácie bánk s klientom.