Novela zákona o dani z príjimov (rok 2022) (zákon č. xxx/2021 Z. z.) - Pastierik, Vladimír
Národná rada SR (tlač 627) schválila zákon č. xxx/2021 Z. z., ktorým sa novelizuje zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od januára 2022. Vybrané témy schválených zmien. V praxi je potrebné používať úplné znenie zákona o dani z príjmov (www.slov-lex.sk).