Daň z motorových vozidiel - pripomenutie - Fülöpová, Jana
Jeden z prvých zákonov, s ktorými sa daňovník na začiatku roka dostane do kontaktu je zákon č. 361/2014 Z. z. o dani z motorových vozidiel v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o dani z motorových vozidiel"). Pripomenutie jednotlivých ustanovení zákona je preto k blížiacemu sa termínu podania daňového priznania nanajvýš užitočné. Ktoré vozidlo sa bude zdaňovať, ktoré vozidlo sa nebude zdaňovať.