Vedenie účtovníctva organizačnej zložky - Kolembus, Anton
Organizačná zložka podniku je organizačný útvar podniku podľa § 7 Obchodného zákonníka, alebo osobitného zákona. Pri prevádzkovaní organizačnej zložky sa používa obchodné meno podnikateľa s dodatkom, že ide o organizačnú zložku. Účtovníctvo tuzemskej organizačnej zložky zriadenej zahraničnou osobou. Účtovníctvo zahraničnej organizačnej zložky zriadenej tuzemskou osobou.