Splňte zákazníkům sen: nabídněte jim onboarding z obýváku - Tomaier, David
Neustály vzostup digitálneho bankovníctva nemusí byť hrozbou, ale príležitosťou. Proces digitálného onboardingu. Hlavné riziká digitálneho bankovníctva - nešifrované dáta, malware, nezabezpečené služby tretích strán a spoofing.