Řízení zákaznické zkušenosti jako součást moderních úvěrových procesů - Ramert, Pavel
Riadenie procesnej interakcie so zákazníkom (customer journey). Digitálny customer journey ako procesný nástroj riadenia zákazníckej spokojnosti v online kanáloch. Customer journey ako základ partnerských projektov.