Současná globální inflace - případ sui generis? - Mandel, Martin
Definícia inflácie, prejavy inflácie a spôsoby jej merania. Globálna inflácia ako fiškálno-monetárny jav. Koronavírusová kríza, ponuková inflácia a stagflácia. Malá otvorené ekonomika, menový kurz a inflácia.