Novela zákona o podmienkach výkonu volebného práva - Ukropec, Anton
Prehľad niektorých zmien zavedených novelou zákona č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva, účinnou od 1. januára 2022. Zmeny sa týkajú napr. nárokov členov volebných komisií, odobratí hlasovacích preukazov alebo materiálneho zabezpečenia volebných komisií.