Model Predictive Control - Application for Physical Model - Kozák, Štefan
Hlavným cieľom príspevku je návrh a aplikácia modifikovaného obmedzeného dynamického maticového riadiaceho algoritmu pre laboratórny proces s podporou Matlab-Simulink. Navrhnutý a implementovaný dynamický maticový riadiaci algoritmus je porovnaný s konvenčným algoritmom.