Brownfieldy ožívají novou výstavbou - Toman, Pavel
Nové pozemky na výstavbu priemyselných a logistických budov sa prakticky minuli. Preto sa brownfieldy stávajú príležitosťou pre novú výstavbu. Developeri musia zbaviť stavebný priestor starých ekologických záťaží a revitalizovať priestor. Tak vznikajú nové, zaujímavé projekty logistických hál a parkov pre ľahký priemysel.