Brexit and Its Possible Impact on the United Kingdom - Csányi, Peter, 1978-
Brexit (odchod Spojeného kráľovstva z Európskej únie) a jeho možný vplyv na politiku, hospodárstvo a budúce vzťahy Spojeného kráľovstva s EÚ. Brexit ako hlavný zdroj obáv pre väčšinu podnikov vo Veľkej Británii, keďže rozchod s EÚ a neistota s ním spojená by boli nepriaznivé pre podnikanie a poškodili by hospodárstvo Spojeného kráľovstva, ako aj kompaktnosť krajiny vzhľadom na snahy o nezávislosť jej národov. Dôsledky pre Spojené kráľovstvo a aj na zvyšok EÚ.