Zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce s komentárom - Toman, Jozef
Komentár k Zákonníku práce, ktorého súčasťou je množstvo príkladov, judikátov, právnych pohľadov a situácií z praxe. Komentár je aktuálny k 1. 1. 2022.