Aktuálne zmeny v oblasti organizácie pracovného času v doprave v súvislosti s novelou č. 407/2021 Z. z. - Hamuľák, Mikuláš
Novela s účinnosťou od 2. 2. 2022 zjednocuje pravidlá vysielania vodičov v odvetví cestnej dopravy v rámci celej Európskej únie. Dôvody vykonania zmien v oblasti vysielania vodičov v oblasti cestnej premávky. Zmeny v oblasti organizácie praovného času v doprave. Zmeny v oblasti vysielania vodičov. Zmeny v oblasti cezhraničnej spolupráce pri vysielaní zamesntnacov.