Účasť obce a VÚC na sociálnom podnikaní - Siminská, Eva
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Príspevok sa zaoberá otázkami súvisiacimi so sociálnym podnikaním obcí a VÚC v súvislosti s niektorými formami podpory registrovaných sociálnych podnikov podľa osobitných predpisov.