Kontrola súkromných a cirkevných škôl a školských zariadení - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika kontroly základných umeleckých škôl a školských zariadení, ktorých zriaďovateľom je štátom uznaná cirkev a náboženská spoločnosť alebo iná PO a FO. Upozornenie na legislatívne zmeny v súvislosti s charakterom finančných prostriedkov, ktoré obce poskytujú zriaďovateľom súkromných a cirkevných škôl.