Analysis of the Czech Advertising Market and Its Main Players - Konečný, Michal, 1993-
Investície do komunikácie so zákazníkmi ako aktuálna téma v čase globálnej krízy a zrýchlenej digitalizácie podnikov, so zameraním na vývoj investícií do internetovej reklamy v období rokov 2012 – 2020. Komparatívna analýza objemu finančných prostriedkov investovaných do internetovej reklamy v Českej republike, s rozdielmi od iných druhov reklamy (napr. televízna a rozhlasová reklama). Vplyv rastu investícií do internetovej reklamy na objem investícií do tlačenej reklamy a reklamy OOH (Out of Home). Pokles niektorých typov médií z hľadiska trhového podielu a následný prípadný negatívny vývoj súvisiacich investícií do reklamy. Výsledky výskumu umožňujúce výskumníkom aj firmám v procese ich rozhodovania o investovaní do vybraných druhov reklamy.